Riese & Muller Jeans

Riese & Muller Jeans

In de wereld is er geen broek zo wijd omarmd, gedragen en geliefd als jeans. Deze denim broek heeft de wereld veroverd omdat ze sterk, mannelijk en sexy zijn. Jeans zijn cool en ze zijn overal!
Hetzelfde geldt voor fietsen. Wist je dat tegenwoordig 27% van alle landelijke (stedelijke en landelijke) reizen per fiets worden gemaakt? In steden ligt dit percentage nog hoger. Steden worden nog steeds gedomineerd door auto’s en zijn vervuild, maar de verspreiding van fietsen en het delen van fietsen heeft miljoenen levens niet alleen eenvoudiger, maar ook beter gemaakt. Dus waarom zou u geen ‘slimme’ sustainable fabrics jeans maken die speciaal is ontworpen voor fietsers die zorgen voor functionele en duurzame mode? Als gevolg van Corona maatregelen schiet de verkoop van Riese & Muller Jeans omhoog en daarmee het gebruik van spijkerbroeken die tegen de regen kunnen. – Vandenride Performance

Het idee om een slimme waterafstotende jeans te ontwikkelen kwam van een in Amsterdam geboren Nederlander, die hand in hand gaat met fietsen en in de winter vaak regenachtige dagen. Met een achtergrond van meer dan 25 jaar verkoopervaring in de wereldwijde denim- en casual stoffenindustrie droomde deze gelukkige Nederlandse fietser ervan om zijn eigen duurzame waterafstotende jeans te maken met sustainable fabrics. Een handige broek met een moderne uitstraling en designdetails, maar ook slim omdat de stof waterdicht is en je warm houdt in de winter en koel in de zomer.
en zo werd VANDENRIDE geboren!

e-bike broek
Waterafstotende jeans

Van ons naar de wereld

Na 2 jaar testen en het uitproberen van verschillende prototypes zijn we het beste kwaliteitsproduct voor u. Als Vandenride zijn veeleisend voor onszelf dus we willen dat de onze klanten het beste hebben in hun garderobe. Zodra u een Vandenride Performance Jeans gebruikt, zal fietsen in de regen in Nederland niet meer hetzelfde zijn.

VANDENRIDE is de dagelijkse broek die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de mensen die hem dragen. Gelanceerd op een innovatieplatform en is ontstaan uit het idee om de best mogelijke waterdichte jeans voor fietsers te creëren.