Stromer Speed Pedelec waterafstotende broek

Stromer Speed Pedelec waterafstotende broek

Stromer Speed Pedelec waterafstotende broek, Veilig, Snel en blijf droog bij gebruik van Vandenride Jeans welke tegen de regen kan – Vandenride Performance Jeans

In de wereld is er geen broek zo wijd omarmd, gedragen als jeans. Deze denim broek heeft de wereld veroverd omdat ze sterk en sexy zijn. Jeans zijn cool en ze zijn overal!
Hetzelfde geldt voor fietsen. Wist je dat tegenwoordig 27% van alle landelijke reizen per fiets worden gemaakt? In steden ligt dit percentage nog hoger. Steden worden nog steeds gedomineerd door auto’s en zijn vervuild, maar de verspreiding van fietsen heeft miljoenen levens niet alleen eenvoudiger, maar ook beter gemaakt. Dus waarom zou u geen ‘slimme’  waterproof sustainable jeans maken die speciaal is ontworpen voor fietsers die zorgen voor functionele en duurzame mode?

Het idee om een slimme sustainable jeans te ontwikkelen kwam van een in Amsterdam geboren Nederlander, die hand in hand gaat met fietsen. Met een achtergrond van meer dan 25 jaar verkoopervaring in de wereldwijde denim- en casual stoffenindustrie droomde deze Nederlandse fietser ervan om zijn eigen duurzame Waterproof sustainable jeans te maken. Een handige broek met een moderne uitstraling en designdetails, maar ook slim omdat de stof waterdicht is waardoor je droog blijft.
en zo werd VANDENRIDE geboren!

e-bike broek
Waterafstotende jeans

Van ons naar de wereld

VANDENRIDE is de dagelijkse broek die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de mensen. Gelanceerd op een innovatieplatform en is ontstaan uit het idee om de beste jeans voor fietsers te creëren.

Na 2 jaar testen en het uitproberen van verschillende prototypes zijn we het beste kwaliteitsproduct voor u. Als Vandenride zijn veeleisend voor onszelf dus we willen dat de onze klanten het beste hebben in hun garderobe. Zodra u een VANDENRIDE waterproof sustainable jeans gebruikt, zal fietsen in de regen in Nederland niet meer hetzelfde zijn.