EEN WATERAFSTOTENDE BROEK

Een spijkerbroek die tegen regen kan. Sterker nog: deze waterafstotende broek zorgt ervoor dat je lachend een regenbui trotseert en zonder natte spijkerbroek die kantoortuin binnenwandelt, je sollicitatiegesprek tegemoet treedt of je belangrijke meeting presenteert.

waterafstotende spijkerbroek features

EEN SPIJKERBROEK DIE TEGEN REGEN KAN

Spijkerbroeken. Je hebt ze in alle soorten en maten. Dat is de reden dat ze onmisbaar zijn in onze kledingkast. Maar ze hebben allemaal één overeenkomst. En dat is dat ze totaal niet tegen regen kunnen. En dat is meteen het grote probleem hier in Nederland: het wil nog weleens regenen.

Daar zit je dan met je natte spijkerbroek op kantoor. Of tijdens je sollicitatiegesprek. Of in een belangrijke meeting. Kletsnat geregend onderweg. En met een gemiddelde opdroogtijd van drie, vier uur zit je er niet heel comfortabel bij met je doorweekte jeans.

VANDENRIDE heeft daar iets op gevonden. Een waterafstotende broek. Sterker nog: deze e-bike broek zorgt ervoor dat je lachend een regenbui trotseert en zonder natte spijkerbroek die kantoortuin binnenwandelt, je sollicitatiegesprek tegemoet treedt of je belangrijke meeting presenteert.

Welkom bij vandenride

Het idee om een slimme waterafstotende broek te ontwikkelen kwam van een in Amsterdam geboren Nederlander, die hand in hand gaat met fietsen en in de winter vaak regenachtige dagen. Met een achtergrond van meer dan 25 jaar verkoopervaring in de wereldwijde denim- en casual stoffenindustrie droomde deze gelukkige Nederlandse fietser ervan om zijn eigen duurzame waterafstotende jeans te maken.

Deze waterafstotende broeken zijn ook voorzien van een handige smartphone-pocket, een Vandenride-jeans kost € 139,-, is HIER te bestellen op www.vandenride.nl en niet geheel onbelangrijk: niet goed, geld terug*.